MónTerrassa
Ensurt pel salt d’una alarma d’incendi de matinada en un local de Terrassa

L’alarma d’incendi d’un local al barri d’Ègara de Terrassa va provocar un ensurt la matinada d’ahir dimarts. L’alarma va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons han informat a Món Terrassa, es va tractar d’una falsa alarma i no hi havia cap indici de foc a l’establiment.

Els fets van tenir lloc quan faltaven cinc minuts de dos quarts de dues de la matinada d’ahir dimarts (a la 1:24h concretament) en un local de l’avinguda Jaume I, a tocar del carrer de Periodista Grané. L’alarma de foc va saltar i dues dotacions de Bombers de la Generalitat de Catalunya es van activar ràpidament per dirigir-se fins al lloc indicat.

Un cop allà, van observar que no hi havia cap indici de foc. Van comprovar a l’exterior del local, però no hi havia res. Aixó doncs, es tractava d’una falsa alarma i tot va quedar en un ensurt.

Tres petits incendis la setmana passada a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van actuar en diferents incendis concrets la setmana passada. Un petit foc de matolls va tenir lloc el dimarts passat a tocar de les vies del tren de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Un maquinista va veure el foc a tocar de la carretera C-58 a l’alçada de Terrassa i va avisar als Bombers, que van actuar per apagar el petit incendi.

Al mateix dia, també va cremar un camió a l’aparcament de l’Hospital de Terrassa. El motor del turisme va començar a cremar i es van activar els Bombers de la Generalitat, que van apagar el foc abans que s’escampés per tot el vehicle, que va quedar afectat parcialment.

A més a més, també va haver-hi un incendi en un contenidor al barri de Sant Pere Nord de Terrassa. Va cremar a primera hora del matí de dimecres, i tot i haver dut les tasques per apagar el foc, el contenidor va quedar completament calcinat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa