MónTerrassa
Ensurt per una fumera en una fàbrica abandonada a la N-150 a Terrassa
  • CA

Ensurt per una fumera blanca en una fàbrica abandonada a la carretera N-150 a Terrassa aquest matí de divendres. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut l’alarma a primera hora del matí, quan els han avisat que es veia fum blanc que sortia d’una nau.

Els fets han tingut lloc al punt quilomètric 18 de la N-150, prop de les vuit en punt del matí. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya s’han dirigit ràpidament fins al lloc, on han observat que el problema eren “unes fustes”, tal i com han informat a Món Terrassa. Han dut a terme les tasques per solucionar-ho i tot ha quedat en un ensurt.

Dues falses alarmes d’incendi en dos habitatges de Terrassa

A més a més, els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van ser requerits ahir per dues falses alarmes d’incendis en dos habitatges de Terrassa.

El primer avís va entrar a les tres de la tarda, quan van rebre una alarma per un incendi en una casa del carrer de la Pineda, a tocar del carrer de la Bisbal. En arribar, els Bombers de la Generalitat van comprovar que es tractava d’un termo elèctric que treia fum, però no hi havia foc.

Ja cap al vespre, a dos quarts de nou els Bombers de la Generalitat van rebre un altra avís d’incendi, aquest cop al centre de Terrassa, concretament al carrer de la Rutlla. En arribar van comprovar que es tractava d’una olla al foc i que era una falsa alarma.

Rescat d’un conductor atrapat per la pluja sota un pont

Els Bombers de la Generalitat també van ser requerits el dimarts que extreure un cotxe que havia quedat atrapat a sota un pont de l’avinguda del Vallès de Terrassa inundat per la pluja. Prèviament, la Policia Municipal de Terrassa va rescatar el conductor, que no podia sortir del vehicle. Posteriorment, els Bombers de la Generalitat de Catalunya van dur a terme la tasca d’extracció de l’aigua del pas soterrani, per a que finalment una grua pogués retirar el vehicle.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa