MónTerrassa
Un encaputxat entra a robar a un establiment del centre de Terrassa
  • CA

Una persona encaputxada va entrar a robar ahir a l’establiment de pizzes al tall Farina di Strada, al carrer Cremat, 14, i es va endur tots els diners de la caixa. Els fets van tenir lloc ahir dimarts a la nit, quan encara hi havia una persona treballant a l’establiment. Segons exposa a Món Terrassa, l’home va entrar amb la cara tapada i amb un ganivet amenaçant a la treballadora que li donés tots els diners.

Eren prop de dos quarts de deu de la nit i la majoria d’establiments del carrer Cremat ja havien tancat. “Va entrar un senyor amb un passamuntanyes i un ganivet i em va dir que li donés tots els diners”, explica la treballadora. En aquells moments, ella era la única que estava treballant i no hi havia cap client a l’interior. La noia va saltar pel mostrador cap al carrer i el lladre va avançar fins a la caixa, on va agafar tots els diners.

El lladre va fugir corrent amb els diners

La treballadora exposa que va sortir corrent. No hi havia ningú pel carrer i era fosc. Tot i així, va veure com l’home sortia de l’establiment i fugia per la cantonada cap a la plaça de la Torre del Palau, on va veure que es treia el passamuntanyes. Va demanar ajuda a unes persones que en aquell moment passaven pel carrer, però el lladre “va marxar tan tranquil”.

En aquell moment, un altre treballador d’un altre establiment de restauració va escoltar la noia i van informar a la Policia Municipal de Terrassa del què havia passat. Tots aquests fets van passar “en menys de cinc minuts“, explica.

Reclamen més vigilància al centre de Terrassa

Des de l’establiment reclamen més vigilància a la zona, i en concret, el carrer on es troben ubicats. Lamenten que el carrer Cremat “es queda molt desemparat”: “A la plaça Vella sí que hi ha gent i al Raval de Montserrat també, però just aquest carrer queda buit i hi ha molt poca llum”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a octubre 27, 2022 | 06:11
    Anònim octubre 27, 2022 | 06:11
    Buenos días, trabajo en Av ángel Sallent en una tienda donde sales alas 9;30h poca iluminación y la mayoría de tardes sola donde solamente enfrente cruzando la carretera hay un bar, 2 años también nos robaron estando sola igual caso que la chica pero pillemos a el ladrón. (Estamos desprotegidos )

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa