MónTerrassa
Èbria, estaciona davant d’un gual a Terrassa i d’allà no es mou
  • CA

Una conductora en estat d’embriaguesa va estacionar el vehicle en una zona d’estacionament prohibida a Terrassa. Va ser un veí del barri de Pla del Bon Aire qui va trucar la Policia Municipal de Terrassa per informar de la presència d’un vehicle aparcat davant d’un gual, ubicat al carrer d’Arenys de Mar, amb el carrer de Sant Feliu de Llobregat. Els fets van passar aquest dimarts, dia 9 de novembre, pocs minuts després de dos quarts de sis de la tarda. El testimoni manifestava que el vehicle s’ha quedat allà i que no es movia i que al seu interior hi havia una persona que semblava trobar-se sota l’efecte de les begudes alcohòliques.

Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va desplaçar-se fins al lloc i van identificar la conductora. Va ser així quan van comprovar que tenia una suspensió temporal del permís de conduir i que no havia realitzat el curs de recuperació dels punts per poder conduir. A més, van observar que, efectivament, es trobava en estat d’embriaguesa. Per aquests motius, els agents van procedir a immobilitzar de manera preventiva el vehicle i van denunciar la dona per infracció de les ordenances municipals.

Un motorista ferit en un accident

El telèfon d’emergències 112 va rebre aquest dimarts cap a un quart de quatre de la tarda l’avís d’un accident de trànsit a la plaça de la Dona de Terrassa. Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va desplaçar-se fins al lloc. Un cop allà van poder comprovar que s’havia produït una col·lisió amb dos vehicles implicats, un turisme i un ciclomotor. Com a conseqüència de la col·lisió, el motorista havia resultat ferit. Després de ser atès in situ pels serveis d’emergència, una ambulància del SEM el acabar traslladant a l’Hospital de Terrassa. Al seu torn, els agents policials van realitzar l’informe tècnic d’accidents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa