El 112 va donar l’avís divendres, a les 16:19, de que dos individus havien estat vistos per diverses persones intentant accedir a un vehicle situat al carrer Marconi sota la influencia de les substàncies estupefaents. Fins al lloc s’hi van dirigir dues patrulles de la Policia Municipal, que van identificar a dues persones a l’interior del vehicle. En escorcollar-lo, van trobar-hi diferents substàncies psicotròpiques, a més de comprovar que un dels identificats portava un arma blanca tot i tenir una requisitòria de prohibició de portar armes vigent. A més, al maleter del vehicle s’hi va trobar una bobina de cablejat de fibra òptica, dos tornavisos i una clau mestre tipus «bumping».

Finalment, el vehicle va ser immobilitzat i es va contactar amb el seu propietari, i l’individu va ser denunciat per incomplir l’ordre judicial que prohibia la tinença d’armes i per portar 0,5g de marihuana. El copilot també va ser denunciatper tinença de 2,4g de cocaïna.

Conducció erràtica

El diumenge, cap a les 23.15 h, una patrulla va observar un altre vehicle amb una conducció erràtica a l’avinguda de Jaume I. Els agents van aturar-lo i van fer la¡ prova d’alcoholèmia al seu conductor, que va donar 0,42 mg/l d’aire expirat i 0,44 mg/l en les dues següents que se li van realitzar. Un conductor habilitat va fer-se càrrec del vehicle.

Els agents van aturar diumenge a les 3.55 h un altre vehicle que circulava de forma erràtica pel carrer de Mossèn Tatcher. En fer la prova d’alcoholèmia al conductor, va donar un resultat positiu de 0,61 mg/l d’aire expirat en la primera i de 0,67mg/l i 0,66mg/l amb l’etilòmetre evidencial. Es va donar avís a Egarvia per immobilitzar el vehicle, ja que no hi havia cap conductor que es pogués fer càrrec d’aquest.

Nou comentari