MónTerrassa
Dos motoristes ferits en accidents de circulació a Terrassa
  • CA

A un quart de tres de la tarda d’ahir, el 112 va informar la Policia Municipal d’un accident de circulació entre una furgoneta i una motocicleta en què, possiblement, el motorista hauria resultat ferit. Una dotació policial va fer acte de presència a la confluència del carrer de Faraday amb el del Doctor Salvà, comprovant com, efectivament, el motorista presentava lesions lleus en una de les seves mans.

El motorista va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa per una ambulància que, prèviament, havia estat avisada pel 112. L’accident de trànsit es va produir perquè el conductor de la furgoneta, després de realitzar un cediu el pas al carrer del Doctor Salvà, no es va apercebre de la presència del motorista, que circulava correctament en sentit nord pel carrer de Faraday.

La motocicleta afectada va ser retirada de la via pública mitjançant una grua de la seva asseguradora, mentre que la furgoneta va quedar a càrrec del seu conductor.

A les 11 de la nit de dijous, un altre motorista va resultat lesionat en caure al terra després d’impactar la roda davantera del seu ciclomotor contra la vorera que separa els sortidors de benzina d’una gasolinera situada al km 272 de la carretera de Matadepera. Un treballador de la benzinera va requerir una unitat de la Policia Municipal, els agents de la qual van comprovar que el motorista podria presentar alguna fractura en una de les seves cames. Des de la Prefectura de la Policia Municipal es va sol·licitar una ambulància per al trasllat del motorista a l’Hospital de Terrassa, on va ser atès de les seves lesions. El conductor va ser sotmès a les proves de detecció d’alcohol amb resultat negatiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa