Dos motoristes van resultar ferits en dos accidents de trànsit a Terrassa. Es tracta de dos accidents diferents, però els fets son pràcticament igual en ambdós casos. Tots dos van tenir lloc ahir al matí, van ser entre un turisme i una motocicleta i els ferits van haver de er traslladats en ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

El primer accident de trànsit va tenir lloc a primera hora del matí, a les 7:15h, a la carretera de Rubí. Es tractava d’una col·lisió entre un cotxe i una motocicleta, on el conductor de la moto havia resultat ferit. La Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins el lloc dels fets després de rebre l’avís d’accident per part del 112. Els agents van assistir el motorista ferit, que va ser traslladat pel SEM a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

El segon accident també va tenir lloc entre un turisme i una motocicleta, que van col·losionar, al carrer de Colom de Terrassa, a l’alçada amb la plaça de la Tecnologia. El 112 va avisar de l’accident a la Policia Municipal de Terrassa, que es va dirigir fins al lloc de la col·lisió i van comprovar que la motocicleta estava ocupant la via. Per aquest motiu es va activar els serveis d’Egarvia per retirar el vehicle. El SEM va assistir al motorista i el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Més successos

Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va denunciar ahir un conductor que va donar positiu en diverses substàncies estupefaents. Tot va començar quan la patrulla va veure a les 11:25h com el conductor d’un vehicle que circulava pel carrer de Sant Damià, amb la carretera de Montcada, cometia una infracció. En veure la infracció, els agents el van identificar i van notar que l’home semblava trobar-se sota els efectes de les drogues. Per aquest motiu, li van realitzar el test de drogues indiciari, en el qual va donar positiu en cocaïna, THC i amfetamines. Així doncs, el conductor va ser denunciat per circular sota els efectes de substàncies estupefaents.

Nou comentari