MónTerrassa
Dos individus s’agredeixen entre ells fins que s’alien contra la policia de Terrassa
  • CA

Les agressions contra agents de la Policia Municipal de Terrassa no s’aturen. La darrera ha tingut lloc aquest dijous de matinada a la plaça del Doctor Zamenhof, al barri de Ca n’Aurell. Una trucada telefònica va alertar els serveis d’emergència d’una baralla entre diverses persones. Passaven pocs minuts de les dotze de la mitjanit quan una unitat policial es va dirigir fins al lloc dels fets. Va ser així com va poder comprovar que dos individus, els quals es coneixien entre si, s’estaven discutint de manera violenta. Els dos es trobaven sota la influència de begudes alcohòliques.

Va ser en el moment que els agents van demanar calma, quan un dels implicats en la baralla va agredir els agents de la Policia Municipal, fins al punt que van haver de rebre atenció mèdica. Fruit d’això, l’individu va quedar detingut per atemptar contra els agents de l’autoritat. Aquest va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. I finalment, també va quedar denunciat per pertorbar el descans del veïnat i per manca de respecte vers els agents de l’autoritat.

No és la primera agressió que té lloc aquesta mateixa setmana. Dilluns, dos agents van ser colpejats per una parella que es trobava a l’avinguda Jaume I interrompent el trànsit. La dona s’havia estirat al terra al mig del vial i es negava a aixecar-se. Quan la policia va arribar-hi i va convidar-la a posar-se dempeus, ella i el seu acompanyant van reaccionar violentament i en el forcegeig van proferir diversos cops als agents. L’home tenia antecedents policials, i els dos van quedar detinguts i traslladats en centres hospitalaris per rebre assistència mèdica. +

Des del sindicat policial SPL-CME de Terrassa venen reclamant des de fa mesos una actitud més proactiva del regidor de Seguretat per protegir els seus agents tant amb material adequat com manifestant el seu suport públicament, tot defensant-los de les acusacions que van rebent de forma periòdica per part d’entitats feministes i anticapitalistes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa