MónTerrassa
Dos ferits en un fort accident entre un camió i un cotxe a Terrassa

A les 19.45h de dimarts, el 112 va alertar a la Sala del 092 d’un accident de circulació amb ferits a l’avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer de Sant Tomàs de Terrassa, en el qual una persona havia quedat atrapada dins del seu vehicle. Es va donar avís a Bombers. Dos vehicles patrulles de la Policia Municipal de Terrassa van actuar i van fer tasques de regulació de trànsit, atès que l’avinguda va quedar tallada perquè el camió tràiler i el turisme implicats en l’accident ocupaven la via.

Una unitat dels Bombers va treballar per excarcerar al passatger que havia quedat atrapat a un dels vehicles sinistrats. Una ambulància va atendre la víctima i la va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Una altra ambulància va atendre també el conductor del turisme i el va traslladar també a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Sembla que l’accident va tenir lloc quan el turisme i el camió tràiler circulaven en paral·lel per l’avinguda del Vallès i aquest segon va realitzar un canvi de carril, colpejant el turisme i arrossegant-lo. El turisme va rotar i va passar per davant de la tractora del camió fins que va sortir expel·lit cap a la mitjana i va col·lidir amb un fanal. Els agents van realitzar una inspecció ocular i informe tècnic d’accident.

Nou comentari

Comparteix