MónTerrassa
Dos detinguts per diversos robatoris amb força en establiments de Terrassa
  • CA

A les 4.31 h de la matinada de dilluns, un ciutadà va informar a la Policia Municipal de Terrassa que un individu estava donant cops, per intentar obrir, a una caixa metàl·lica al carrer de Montserrat, a l’alçada del carrer del Notari Badia. En arribar la dotació policial al lloc, els agents van comprovar que la persona sospitosa intentava desfer-se d’una caixa registradora i que tenia les butxaques plenes de diverses monedes i bitllets.

Els agents de la Policia Municipal van observar danys a un establiment ubicat a a la Rambla d’Ègara, en el restaurant El Cultural, i van procedir a la detenció de la persona que tenia la caixa registradora, com a un presumpte autor de robatori amb força.

Després de fer diverses gestions, Mossos d’Esquadra va comunicar que també s’havien produït robatoris amb força a dos establiments del Centre Comercial Segle XXI, a la carretera de Montcada, per part de dos individus, un dels quals ja havia estat detingut, mentre que el segon era la persona detinguda per la Policia Municipal. Tant Mossos d’Esquadra com la Policia Municipal van obrir diligències per aquests fets.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa