MónTerrassa
Dos detinguts per apunyalar un home a La Maurina de Terrassa
  • CA

A l’1.50h de la matinada de dissabte, la Policia Municipal de Terrassa va rebre una trucada que informava que un individu estava estès al terra, amb diverses ferides sagnants, a la calçada del carrer de Felip II, a l’alçada del carrer del Franc Comtat. Van acudir al lloc diverses dotacions de la Policia Municipal, així com dues ambulàncies i una patrulla dels Mossos d’Esquadra.

Allà es va comprovar que la víctima tenia ferides a les extremitats superiors i inferiors, així com a la boca. La persona ferida va ser traslladada a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Al costat del ferit, els agents van localitzar l’arma blanca emprada, possiblement, en l’agressió, així com una documentació, que la víctima va identificar com a propietat dels agressors.

La víctima també va facilitar les dades dels vehicles en els quals havien fugit els autors dels fets, informació que va servir per localitzar-los posteriorment a l’avinguda de Santa Maria de Mazzarel·lo. Un dels detinguts presentava un tall sagnant a una orella i va ser evacuat per una unitat policial a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. El segon identificat va ser traslladat a Prefectura per formalitzar les corresponents diligències. Segons sembla, la baralla es va iniciar per problemes de convivència entre els tres implicats, que convivien junts al mateix immoble.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa