MónTerrassa
Dos denunciats per circular per Terrassa sota els efectes de la droga
  • CA

Diumenge, dia 7 de novembre, amb dues actuacions relacionades amb les drogues i vehicles circulant per Terrassa per part de la Policia Municipal de Terrassa. La primera, va tenir lloc cap a tres quarts de cinc de la tarda. Una patrulla estava realitzant un control preventiu quan va aturar un vehicle que circulava per la carretera de Rellinars, a l’alçada del Torrent de Ca n’Amat. En mantenir una conversa amb el conductor i després d’identificar-lo, els agents van veure que presentava tots els símptomes de trobar-se sota els efectes de les drogues. Per aquest motiu es va procedir a realitzar-li el drogo-test. El resultat va ser positiu en THC o cànnabis.

A més, en l’escorcoll, la dotació policial també se li va localitzar 4,10 grams de marihuana a sobre. En el mateix procediment, al seu acompanyant anava carregat amb la mateixa substància: se li van decomissar 4,40 grams. Ambdós van quedar denunciats per tinença de substàncies estupefaents, i el conductor, a més, va ser denunciat per circular sota la seva influència.

D’altra banda, la segona intervenció d’aquest diumenge per part de la policia local va tenir lloc a les hores del vespre, cap a tres quarts de nou. En aquest cas, el vehicle circulava pel carrer Colom, amb el carrer d’Àries, al polígon industrial de Can Parellada, quan una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va aturar-lo. En procedir a identificar el conductor, van comprovar com tenia símptomes de conduir sota la influència de les drogues. Se li va realitzar també el drogotest i en aquest cas va donar positiu no sols en THC sinó també en cocaïna. Els agents van procedir a interposar-li una denúncia per conduir sota la influència de substàncies estupefaents. I també, se li va localitzar al damunt 3,90 grams de marihuana, i per tant, va ser denunciat per possessió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa