MónTerrassa
Dos cotxes cremen a la rambla de Francesc Macià de Terrassa de matinada
  • CA

Un incendi ha cremat dos vehicles aquesta matinada a la rambla Francesc Macià de Terrassa. L’incendi ha mobilitzat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que s’han activat per apagar les flames que han afectat ambdós cotxes.

Els fets han tingut lloc quan faltaven alguns minuts per la una de la matinada d’aquesta passada nit de dimarts a la rambla de Francesc Macià, entre el carrer de Mossèn Tatcher i el carrer de Frederich Mistral. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut l’avís a les 00:52h i han activat una dotació que s’ha dirigit fins al lloc ràpidament.

En arribar al lloc, han comprovat que el foc era positiu i han dut a terme les tasques per apagar les flames.

Incendi en un bloc de pisos de Sant Llorenç de Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar en un incendi el passat dijous en un bloc de pisos del barri de Sant Llorenç de Terrassa. Els fets van tenir lloc prop de les tres de la tarda al carrer de La Mola, entre el carrer del Coll de Boix i el carrer del Morral del Llop.

En rebre l’avís de foc, concretament a les 14:51h, els Bombers de la Generalitat de Catalunya van activar una dotació que es va dirigir fins al lloc ràpidament. Apunten que també es van dirigir fins al lloc Mossos d’Esquadra, Policia Municipal i Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM).

Un cop van arribar, Bombers van comprovar que l’incendi era positiu i que sortia molt fum d’una reixa de ventilació de la façana. Van dur a terme les tasques per apagar les flames, a més de les tasques de ventilació. Prop de les 15:03h, un quart d’hora més tard de l’avís, la situació ja estava controlada, pel que va ser un servei de poca duració. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa