MónTerrassa
Dos conductors, aturats per anar beguts al volalt
  • CA
x
Tram de la Carretera de Matadepera a l’alçada de la benzinera | GOOGLE MAPS

Dissabte, a les 4.35 h de la matinada, un vehicle patrulla de la Policia Municipal que circulava per la carretera de Matadepera va aturar un vehicle a l’alçada del carrer de Mataró. Els agents van identificar al conductor i li van realitzar la prova de detecció alcohòlica, amb un resultat positiu de 0,37 mg/l. El conductor va ser denunciat i el seu vehicle immobilitzat.

Poc després, a les 4.40 h, una patrulla de la Policia Municipal va aturar a un vehicle al passeig Vint-i-dos de juliol i el conductor va donar un resultat positiu de 0,57 mg/l en la prova d’alcoholèmia. Va ser denunciat administrativament i el seu vehicle immobilitzat.

Denunciat per conduir sense permís de conducció

Aquest diumenge, a les 3.30 h de la matinada, un vehicle patrulla de la Policia Municipal que circulava pel carrer del Doctor Ullés, a l’alçada del carrer d’Alexander Bell, va aturar un turisme i va identificar al seu conductor. En consultar la base de dades de la DGT, els agents van comprovar que el conductor havia perdut tots els punts i no havia realitzat el pertinent curs de sensibilització viària. Es va denunciar penalment al conductor per un Delicte Contra la Seguretat Viària i el seu vehicle va quedar immobilitzat al carrer amb un parany.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa