MónTerrassa
Dos arbres caiguts entorpeixen la circulació a punts diferents de Terrassa
  • CA

Dos arbres van caure a la via pública i entorpien la circulació a dos punts diferents de Terrassa ahir dimarts 13 de setembre. Ambdós incidents van tenir lloc entre dos i tres quarts de dues del matí, un a la carretera de Rubí i l’altre al carrer Miquel Vives, i van mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que van realitzar les tasques per retirar els arbres de la via pública.

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre el primer avís a dos quarts de dues del matí. L’arbre s’havia tombat i entorpia la circulació a la carretera de Rubí, a l’alçada de Les Fonts. Segons informen a Món Terrassa, els vehicles podien passar, però amb molta dificultat. Així doncs, es va activar una dotació que es va dirigir ràpidament fins al lloc, on va acabar de tallar l’arbre.

Deu minuts més tard, quan faltaven cinc minuts per tres quarts de dues del matí, els Bombers van rebre un altre avís d’un arbre que també havia caigut al mig de la via pública al carrer de Miquel Vives, entre el carrer de Ramon y Cajal i Joaquim Costa. Una dotació dels Bombers va dur a terme les tasques per retirar-lo sense complicacions.

Perill per una branca trencada a punt de caure a Terrassa

Aquest no és l’últim servei relacionat amb arbres que els Bombes de la Generalitat van dur a terme ahir dimarts. A dos quarts de sis de la tarda van rebre un altra alerta que avisava d’un altre perill: Una branca trencada que estava a punt de caure al carrer d’Amadeu de Savoia, al barri de Can Boada. Un vehicle dels Bombers es va dirigir fins al lloc ràpidament, va localitzar l’arbre en qüestió, i va tallar la branca abans que caigués a la via pública.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa