MónTerrassa
Dos accidents de trànsit amb ferits a Terrassa
  • CA

Dimarts, a les 9.30, un particular va trucar a Prefectura per informar que havia patit un accident de trànsit al carrer de Carrasco i Formiguera, a l’alçada del carrer de Sicília, i havia patit lesions. Va acudir al lloc una ambulància, que va traslladar a aquesta persona, el conductor del vehicle sinistrat, a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. La patrulla de la Policia Municipal va realitzar l’informe tècnic d’accident.

A les 5.40 d’aquesta matinada, un particular ha comunicat que al carrer de Vendrell, a l’alçada del carrer de Cervera, havia tingut lloc una col·lisió entre diversos vehicles i hi havia ferits. Una dotació de la Policia Municipal desplaçada al lloc va realitzar la prova d’alcoholèmia al conductor causant de l’accident, amb un resultat positiu d’1,10 mg/l.

La unitat del SEM va traslladar al seu acompanyant a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Una segona patrulla va traslladar al conductor a les dependències policials per realitzar-li les proves evidencials d’alcoholèmia, amb uns resultats d’1,10 mg/l i 1,15 mg/l, motiu pel qual s’han iniciat diligències contra la seguretat del trànsit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa