MónTerrassa
Dona a llum enmig de la Rambla d’Ègara de Terrassa
  • CA

Una dona va donar a llum enmig de la Rambla d’Ègara de Terrassa. Els fets van tenir lloc el passat dijous dia 9 de febrer, cap a quarts de sis de la matinada. Segons ha pogut confirmar Món Terrassa, els serveis d’emergència van rebre un avís en què se’ls informava que hi havia una parella que estaven tenint una criatura en un banc de la Rambla, a l’alçada del carrer Infant Martí, en el tram sud.

Segons han explicat un dels testimoni, sembla que de matinada, la dona s’havia sentit indisposada. Així que ella i el seu marit havien agafat les coses per marxar cap al centre hospitalari. Malauradament però, les contraccions s’havien precipitat i la dona no havia pogut aguantar més. Havien hagut d’aturar-se d’urgència i s’havien instal·lat en un banc mentre la dona no només ja havia trencat aigües sinó que ja estava, literalment, donant a llum.

Ajuda d’una vianant i una veïna

Va ser així com se’ls va trobar una noia que passava casualment per allà, i que va ser qui va alertar el servei d’urgències. També una veïna que va sentir soroll i que havia tret el cap per la finestra per veure què estava passant, va socórrer la parella. Va decidir baixar al carrer per ajudar-los i proveir-los d’una manta perquè la dona estigués més confortable. Entre les dues i el marit van fer el que bonament van poder fins que van arribar els sanitaris.

Dues unitats del SEM van arribar, poc després, fins al lloc indicat. Allà, van poder atendre la mare i la criatura. Els van fer les primeres cures, les van estabilitzar i se les van dur d’urgències amb ambulància cap a l’Hospital de Terrassa. Segons fonts dels serveis mèdics han indicat a aquest mitjà de comunicació, la dona es trobava en estat “menys greu”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa