MónTerrassa
Una dona ferida amb un trau al cap en ser atropellada a Terrassa
  • CA

Una dona va resultar ferida en un atropellament el matí d’ahir dilluns 3 de gener a Terrassa. La dona es va fer un trau en el moment de ser atropellada, motiu pel qual una ambulància va traslladar-la a l’Hopital Universitari Mútua Terrassa. No hi va haver més ferits ni cap víctima en l’accident de trànsit.

Els fets va passar a les 11:48h al carrer Transversal, a l’alçada amb el carrer de Francesc Salvans. El 112 va informar sobre l’accident, comunicant que una persona implicada havia resultat ferida. En rebre l’avís, una dotació de la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins al lloc indicat i va comprovar que la dona atropellada havia resultat ferida. Estava conscient, però amb un trau al cap. Per aquest motiu es va activar una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). Quan van arribar al lloc de l’accident, la van traslladar a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa mentre els agents realitzaven l’informe tècnic d’accidents.

Més successos

La Policia Municipal de Terrassa i els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) també va actuar el passat diumenge a Terrassa en intervenir una persona per una aturada cardiorespiratòria a la rambla de Francesc Macià. Una trucada va informar que una persona que es trobava a la rambla, a l’alçada de la Biblioteca del Districte 6, necessitava assistència urgent. En rebre aquest avís, una dotació de la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins al lloc juntament amb una ambulància del SEM, per tal d’assistir a la persona al mateix lloc. En arribar, es van adonar que la persona semblava estar patint un atac de cor. Els agents van realitzar les tasques requerides de regulació del trànsit a la zona, amb l’objectiu que els serveis mèdics treballessin amb més tranquil·litat per tal d’estabilitzar el pacient. L’home va ser traslladat a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa