MónTerrassa
Una dona agredeix el fill i fereix un mosso amb un got trencat

Una dona colpeja amb violència el seu fill menor i ataca un mosso amb un got trencat a Terrassa, a la carretera de Martorell, on en la foscor de la nit s’ha fet un gran desplegament de mitjans policials, entre ells la Unitat de Seguretat Ciutadana i agents vestits de carrer.

Un menor de 12 anys amb una mare beguda

La història comença amb una dona totalment fora de lloc per culpa d’un consum excessiu d’alcohol, segons totes les fonts consultades. El fill, un menor de 12 anys, va fer una trucada de telèfon a emergències per explicar que estava sent agredit per la seva mare, de nacionalitat peruana. Durant un moment, s’havia pogut escapar i avisar. Els veïns del pis de la carretera de Martorell, una de les vies principals que creuen Terrassa d’Est a Oest, també s’havien posat en contacte amb els cossos policials a través del número 112 perquè el silenci es va trencar amb crits que primer no sabien d’on procedien, i van denunciar que veien la dona amb una agressivitat extrema.

Aquesta matinada de dissabte a diumenge, cap a les dues

Els Mossos d’Esquadra han detingut avui a la matinada de dissabte a diumenge, cap al voltant de les dues, una dona que ha atacat un agent amb un got trencat, segons una informació de Guillem Ramos Salvat a El Caso. El resultat ha estat una ferida greu al braç. El membre de la policia catalana ha hagut de ser traslladat amb urgència a les instal·lacions de l’Hospital Mútua de Terrassa situades a la plaça del Doctor Robert de la cocapital de la comarca del Vallès Occidental. Malgrat la ferida greu, no es tem que hi hagi cap tipus de risc de mort.

Els fets han passat dos dies després que una baralla entre dos homes a la plaça Vella acabés amb un d’ells ferit i deixant tot un reguerol de taques de sang.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: la mare del talp a octubre 09, 2022 | 16:32
    la mare del talp octubre 09, 2022 | 16:32
    Impossible. Les dones no les fem aquestes coses. Només els homes agredeixen
  2. Icona del comentari de: Joan a octubre 10, 2022 | 13:09
    Joan octubre 10, 2022 | 13:09
    Gràcies per informar la nacionalitat. Ja estem farts de casos aïllats. Volem saber la veritat. SEMPRE.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa