MónTerrassa
Diversos ferits en tres accidents de circulació
Carrer Colom | G.M.

A les 9.30 h d’aquest dilluns, va tenir lloc una col·lisió a la cruïlla dels carrers d’Albinyana amb Colom. Dues unitats motoritzades de la Policia Municipal van informar que hi havia un conductor ferit. Una ambulància el va atendre i el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. La cruïlla estava regulada per un senyal vertical i horitzontal d’stop i els vehicles van col·lidir frontolateralment. La grua municipal va retirar els vehicles, que ocupaven la via.

A les 13.35 h, va tenir lloc una altra una col·lisió a la cruïlla del carrer d’Alcoi amb el carrer dels Jocs Olímpics. Una unitat motoritzada de la Policia Municipal va informar que el conductor d’una furgoneta estava ferit. Una ambulància el va atendre i el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. La cruïlla estava regulada per un senyal de cediu el pas i els vehicles van col·lidir frontolateralment.

A les 16.30 h, es va produir una col·lisió a l’avinguda del Vallès, amb la rambla de Francesc Macià. Es va comissionar un vehicle patrulla de la Policia Municipal que va informar que hi havia una persona ferida. Una ambulància la va atendre i la va traslladar a l’Hospital de Terrassa. Sembla que la col·lisió va tenir lloc quan un dels vehicles va iniciar la marxa i es va aturar un altre cop, mentre que el conductor del vehicle que el seguia no es va adonar d’aquesta maniobra i va col·lidir per encalç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa