x
L’Avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer del Jiloca | GM

Aquests dies festius hi ha hagut altres accidents de trànsit a les vies de la ciutat. El passat dimecres, a les 6.40 h, al carrer de les Campiones Olímpiques, a l’alçada del carrer dels Voluntaris, un vehicle va xocar contra un vehicle estacionat i un contenidor d’escombreries. A les 16 h, un menor va ser atropellat al carrer de Jacint Elies, a l’alçada del carrer de Sant Damià, i va ser traslladat a l’Hospital de Terrassa, acompanyat per la seva mare. Pocs minuts després, a les 16.30 h, un vehicle es va sortir de la via a la Ronda de Ponent, a l’alçada del passeig del Vint-i-dos de Juliol, i el conductor va donar un resultat positiu en alcholèmia de 0,42 mg/l en les proves que se li van realitzar, sent denunciat administrativament per aquest fet.

Dissabte, a les 12.45 h, una furgoneta va col·lidir al carrer de Palet i Barba, a l’alçada del carrer de Carrasco i Formiguera, i va fugir del lloc, sent localitzada posteriorment per una patrulla de la Policia Municipal. El conductor va ser denunciat per marxar del lloc sense facilitar les dades. Més tard, a les 18.45 h, van col·lidir una motocicleta i un turisme al carrer de Sant Cosme, a l’alçada de la plaça de Ca n’Anglada, sent traslladat el motorista a l‘Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Diumenge, a les 6.45 h, un turisme va xocar contra una bastida i un vehicle estacionat al carrer de Galileu, a l’alçada del carrer de Pasteur, el conductor va ser denunciat administrativament en donar un resultat positiu de 0.42 mg/l en les proves d’alcoholèmia que se li van realitzar. També va ser necessària la intervenció de Bombers per assegurar la bastida.

Ahir dilluns, a les 12.10 h, va tenir lloc un accident de trànsit amb tres persones ferides lleus a l’avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer de Manresa, les quals van ser traslladades a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa i a l’Hospital de Terrassa.

Més tard, a les 14.45 h, a un vianant li va trepitjar el peu la roda d’un vehicle al carrer de les Campiones Olímpiques, a l’alçada del carrer del Pintor Vancells.

Nou comentari