MónTerrassa
Diversos accidents aquest cap de setmana a Terrassa
Semàfor del carrer Periodista Grané a Terrassa | Google Earth

A les 15.10 h de dissabte hi va haver un accident amb un motorista implicat al passeig Vint-i-dos de Juliol, a l‘alçada del carrer del Periodista Grané. Un vehicle patrulla de la Policia Municipal va informar que el motorista estava ferit. Una ambulància el va atendre i el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Sembla que l’accident va tenir lloc quan el motorista estava aturat davant un senyal de cediu el pas i el conductor d’un turisme no va veure la motocicleta i la va colpejar per encalç.

Més tard, a les 18.05 h, una motocicleta va caure al terra al carrer de Sant Cosme, a l’alçada del carrer de la Mare de Déu del Carme. Un vehicle patrulla de la Policia Municipal va informar que tant el motorista com el passatger estaven ferits. Dues ambulàncies els van atendre i un d’ells va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Diumenge, a les 6.05 h, dos vehicles es van veure implicats en una col·lisió a l’avinguda Tèxtil, a l’alçada de l’avinguda de Can Jofresa. Un vehicle patrulla de la Policia Municipal va realitzar la prova d’alcoholèmia als dos conductors, i un d’ells va donar un resultat positiu de 0,50 mg/l. Aquest conductor va ser denunciat administrativament i el seu vehicle va ser immobilitzat.

A les 15 h de diumenge, dos turismes van col·lidir a la cruïlla dels carrers d’Arquímedes i del Pare Llaurador. Un vehicle patrulla de la Policia Municipal va informar que els dos conductors estaven ferits. Un altre vehicle patrulla va tallar la circulació als carrers de Volta i de Pau Clarís, desviant la circulació pel carrer de la Rasa i per la Rambla d’Ègara. Es va avisar a la grua municipal per retirar els vehicles del mig de la calçada. També va actuar Eco-Equip per netejar els plàstics i vidres de la via. Una ambulància va atendre als dos ferits i en va traslladar a un d’ells a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. El cablejat de la façana d’un habitatge i un semàfor van quedar també danyats a causa de l’impacte dels vehicles. Tècnics de l’empresa encarregada del manteniment van acudir per solucionar l’avaria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa