MónTerrassa
Una discussió nocturna deixa al descobert un quilo de cabdells de marihuana
  • CA

Un discussió nocturna entre un home i una dona aquesta matinada al barri de La Maurina ha deixat al descobert més d’un quilo de cabdells de marihuana. Els dos individus s’estaven discutint a crits quan una veïna ha trucat a la Policia Municipal de Terrassa queixant-se del fort soroll. Quan els agents han arribat, la parella estava a fora de l’habitatge amb la porta oberta, el que permetia veure un munt de cabdells de marihuana a la taula del menjador.

Els fets han tingut lloc quan passaven pocs minuts de dos quarts de dues de la matinada (exactament a les 1:32h) d’aquest dijous 19 de maig, al carrer Osca del barri de la Maurina. Un home i una dona s’estaven cridant i discutint amb un to molt elevat que molestava al veïnat. En aquell moment, la Policia Municipal de Terrassa ha rebut una trucada particular d’una veïna de la zona queixant-se dels crits i del xivarri que estaven provocant els dos individus, ja que l’impedien dormir.

Així doncs, agents de la Policia Municipal de Terrassa s’han dirigit fins al carrer de La Maurina. Ràpidament han localitzat els crits de la discussió i s’han dirigit fins al lloc d’on provenia el xivarri, on han observat un home i una dona discutint fortament just davant la porta del seu habitatge.

En el moment que els agents han arribat, la porta del pis estava completament oberta, el que ha permès als agents veure un munt de cabdells de marihuana sobre la taula central del menjador. En total, els cabdells sumaven entre tots un pes exacte de 1.227 grams, és a dir, més d’un quilo de marihuana.

Així doncs, els agents han obert diligències i han detingut l’home per un delicte contra la salut pública, mentre que la dona ha quedat investigada pel mateix fet.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa