MónTerrassa
Detinguts per robar a un home, apallissar-lo i deixar-lo inconscient
  • CA

Dues persones han estat detingudes per robar de manera violenta a un home després d’haver-lo apallissar-lo i deixar-lo inconscient. La violència per prendre-li la cartera a la víctima va ser desmesurada Els fets van tenir lloc ara fa aproximadament un mes, el 26 de setembre, i van passar a Canet de Mar. I la detenció es va produir a la capital del Vallès Occidental. Després de la investigació, va ser possible esbrinar els noms dels autors d’aquest atac, un de 36 anys i de nacionalitat marroquina i un jove de 25 anys d’origen italià.

Va ser una operació conjunta dels Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal de Terrassa. Al primer dels sospitosos no el van detenir fins al 15 d’octubre, quan va entrar a casa seva. I va córrer a càrrec d’agents de la unitat d’investigació dels Mossos d’Arenys de Mar. Quatre dies després, es va arrestar l’altre investigat pels mateixos fets. En aquest cas, el va detenir la Policia egarenca, després de trobar-lo al municipi vallesà

Un dels lladres va convéncer un home perquè l’acompanyés a un pas subterrani del municipi situat a la costa del Maresme i a uns 40 quilòmetres al nord-est de Barcelona ciutat. En aquell punt poc relativament fosc i amb molt poca gent, el van colpejar entre dues persones, li van robar la cartera i el rellotge i el van deixar estès a terra sense consciència, ha explicat la policia catalana en un comunicat. Tots dos sospitosos han ingressat a presó provisional després d’haver estat detinguts per separat els últims dies. Dos motius van fer avançar la investigació. D’una banda, els lladres van utilitzar les targetes de la víctima en un establiment proper a la zona on es va cometre el robatori violent. I, a més, se’ls va aconseguir reconèixer fotogràficament. Amb aquestes pistes, els investigadors van avisar el conjunt de cossos policials i els van traslladar l’ordre de recerca.

Els atribueixen els delictes de robatori amb violència, estafa i lesions. En els dos casos, els jutjats de guàrdia d’Arenys de Mar i Terrassa han decidit decretar la presó provisional dels investigats, després d’analitzar les proves aportades per la policia.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan a octubre 22, 2021 | 09:49
    Joan octubre 22, 2021 | 09:49
    Per fi algú entra a presó. És una vergonya com els lladres entren i surten de comissaria sense cap conseqüència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa