MónTerrassa
Tres detinguts per amagar droga i diners a calçotets i sabates
  • CA

Tres camells van ser detinguts malgrat que van fer molts esforços per ocultar bé la droga i els diners de l’abast de la Policia Municipal de Terrassa. Els fets van tenir lloc aquest dilluns, poquets minuts després de les tres de la tarda. Una dotació es trobava fent patrullatge rutinari quan va observar com tres persones que caminaven pel passeig del Vint-i-dos de Juliol, a l’alçada de la plaça de la Dona, feien un gest estrany.

Els individus van adonar-se de la presència policial i per això van fer alguns moviments i actituds esquives. No els va funcionar. La Policia Municipal s’hi va acostar i els va identificar. Va ser així com, en l’escorcoll que se’ls va realitzar se’ls va localitzar una bona quantitat de droga al damunt.

Als calçotets i a les sabates

El primer identificat duia amagada en la roba interior fins a quatre embolcalls de cocaïna, que un cop comissada i analitzada tenia un pes de 2,8 grams. No era les úniques substàncies il·legals que duia al damunt. A la butxaca del pantaló també duia dos embolcats, de la mateixa droga, amb un pes total de 1,6 grams.

La segona persona identificada, els agents li van trobar 0,7 grams de marihuana. Però el més sorprenent van ser els 155 euros en bitllets petits i fraccionats, que duia amagats a l’interior de les vambes. Finalment, el tercer individu del mateix grup va ser identificat i se li van localitzar 0,3 grams de marihuana.

Tant el primer com el segon identificats van ser detinguts per un presumpte delicte contra la salut pública, mentre que el tercer va ser denunciat per tinença d’estupefaents.

La plaça de la Dona Treballadora ha estat l'epicentre de la manifestació del 8M
La plaça de la Dona, lloc on es van trobar els tres camells amb la droga | Món Terrassa

Conductor drogat denunciat

D’altra banda, una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va denunciar un conductor aquest dimarts de matinada. Els fets van tenir lloc prop de la una de la matinada, quan els agents van observar com un vehicle es trobava creuat al mig del carrer del Príncep Viana. Quan el conductor es va adonar de la presència policial, va reiniciar la seva marxa per aturar-se uns metres més enllà, en un espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda.

Doblement sospitós, la dotació policial es va acostar fins al turisme i va demanar als ocupants que procedissin a identificar-se. Un cop amb la documentació vista, es va realitzar una prova de substàncies estupefaents al conductor. El resultat del drogo-test va ser positiu, en THC. Per aquest motiu va quedar denunciat per conduir sota l’efecte de substàncies estupefaents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa