MónTerrassa
Detingut un lladre que va robar amb força en 14 botigues de Terrassa
  • CA
Detingut un lladre que va robar amb força en 14 botigues de Terrassa | Mossos

!--akiadsense-->

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 20 de juny, un home de 30 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Terrassa, com a presumpte autor de catorze robatoris amb força en establiments comercials.

Des del mes d’abril d’enguany, els investigadors havien detectat un seguit de robatoris en establiments comercials de Terrassa, en els quals sempre s’usava el mateix modus operandi.

L’autor accedia als locals sempre en la franja horària compresa entre les 2:00 i les 6:00 de la matinada. En tots els casos, forçava la persiana exterior de l’establiment i l’aixecava uns 20 cm, espai suficient per entrar-hi reptant per terra. La porta interior la forçava, o bé, en els cas que fos de vidre, la trencava amb una pedra. Un cop dins, sostreia els diners de la caixa enregistradora i objectes fàcils de transportar

Analitzades les dades, els investigadors van identificar una persona que encaixava amb l’autor dels fets. Amb això, es va posar en marxa un dispositiu de localització que va culminar la matinada del dimarts 20 de juny amb la detenció del sospitós quan sortia del seu domicili.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa