x
Els objectes intervinguts en el registre al bar Lleó XIII | MOSSOS D’ESQUADRA

Durant el vespre de divendres passat, dia 12 d’abril, els Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal, en una operació conjunta, van detenir un veí de Terrassa de nacionalitat espanyola i 42 anys per presumpte delicte de tràfic de drogues. Els Mossos d’Esquadra van tenir coneixement que en un bar del carrer Lleó XIII de Terrassa s’hi venia droga. Després d’observar un constant degoteig de persones i vehicles davant d’aquest local, es va iniciar una investigació. Els policies van comprovar que sempre hi havia gent vigilant l’entorn a la porta del local, fet que va fer sospitar que s’estava realitzant alguna activitat il·lícita. Així, el dia 12 es va iniciar un registre, amb 11 efectius dels Mossos d’Esquadra, inclòs el cap de la comissaria, i una patrulla de Policia Municipal que es van distribuir les dues tasques: els primers van dur a terme el registre, mentre que els segons es van encarregar de la part administrativa (assegurança i permisos).

El local té dues plantes, i durant els escorcolls es van identificar a 25 persones i es va detenir el propietari del bar restaurant. Així mateix, es van intervenir 2 balances de precisió; 257 grams de cocaïna; 775 grams d’haixix; diversos embolcalls de cocaïna i una quantitat reduïda de marihuana i pastilles. També es van intervenir telèfons mòbils i 500 euros en efectiu provinents presumptament de la venda d’estupefaents. La Policia local va precintar l’establiment per greus infraccions administratives. El dia 14, el detingut va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Terrassa que va decretar-ne l’accés a presó.

Comentaris

    Joan Abril 16, 2019 | 06:58
    Que inspeccionin que hi ha més bars a Terrassa d'aquestes caracteristiques a diferents barris. Que facin inspeccions, que facin
    Egarenca Abril 16, 2019 | 08:54
    Terrassa està plena de bars que venen drogues. És un "secreto" a voces.

Nou comentari