MónTerrassa
Detingut un sospitós de dos robatoris a domicilis de Matadepera
  • CA

La Policia Local de Matadepera ha detingut aquesta matinada de dimarts un individu que podria estar relacionat amb dos robatoris que van tenir lloc aquest dilluns a primera hora de la tarda a dos domicilis del municipi. La participació ciutadana ha estat essencial en aquesta detenció, ja que han estat els veïns de la zona que han alertat a la Policia Local de la presencia de la persona sospitosa.

Els fets han succeït a quarts de tres de la matinada, quan un veí ha trucat a la Policia Local de Matadepera alertant que mentre passejava el gos per un dels carrers del centre s’havia trobat un individu amb actitud sospitosa. Una estona més tard, s’ha rebut una segona trucada per part d’un altre veí a la zona del golf que informava del mateix individu. Una patrulla s’ha dirigit a la zona indicada, localitzant finalment la persona a la font de les canyes, a la carretera de Castellar a Terrassa. La persona té antecedents i ja ha passat a disposició judicial a primera hora d’aquest matí. 

El regidor de Seguretat i Protecció Civil Marcel·lí Bosch ha volgut destacar la participació ciutadana en aquesta detenció: “Cal continuar a l’aguait i estar ben alertes per no baixar gens la guàrdia”, ha declarat.

A hores d’ara, s’està investigant si l’individu té relació amb un parell de robatoris que es van produir aquest dilluns a la tarda en dos residències de Sant Llorenç dels Pins i la Plana, ja que una de les càmeres instal·lades en un tercer domicili on es va produir una temptativa de robatori va filmar un subjecte que respon físicament a la descripció del detingut. En el seu moment, diverses dotacions de la Policia Local de Matadepera i Mossos d’Esquadra es van desplaçar fins als domicilis i van iniciar una recerca sense resultats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa