MónTerrassa
Detingut un sicari acusat de matar dues persones
  • CA

La Policia Nacional ha detingut a Terrassa un perillós sicari acusat de matar a trets a la República Dominicana a un controlador i a un conductor d’autobusos, segons un comunicat del Ministeri de Presidència. L’home tenia en vigor una Ordre Internacional de Detenció per a la seva extradició dictada per aquest país.

Segons el CNP, el detingut s’ocultava en aquesta localitat vallesana amb documentació falsa per evitar ser localitzat i detingut, i està relacionat amb un violent clan dedicat al control il·legal d’empreses de transports a Santo Domingo. A més, les autoritats policials dominicanes l’acusen de ser l’autor material de la mort de quatre conductors d’autobusos més, en les mateixes circumstàncies.

El fugitiu va ser detingut prop del seu domicili, on residia amb altres compatriotes seus, amb documentació falsa, a finals d’agost passat, després d’haver estat localitzat i sotmès a vigilància. Va ser traslladat a l’Audiència Nacional, que haurà de resoldre sobre la petició d’extradició de les autoritats judicials dominicanes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa