MónTerrassa
Detingut per robar a l’interior d’un vehicle a Sant Pere Nord de Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut un home per robatori a l’interior d’un vehicle que es trobava estacionat al barri de Sant Pere Nord de Terrassa, aquesta matinada de dimecres. Un veí l’ha enxampat ‘in fraganti’ i ha avisat als agents policials, que ha detingut al lladre i l’han traslladat a la prefectura.

Els fets han tingut lloc prop de dos quarts de sis d’aquesta matinada al carrer de Josep Maria Palau. Un particular ha vist com l’home robava a l’interior d’un vehicle aparcat al mateix carrer i ha trucat a la Policia Municipal de Terrassa, indicant-los que l’home havia fugit en direcció nord i descrivint l’individu. La sala operativa ha donat alerta a les dotacions de la Policia que es trobaven fent patrullatge per la zona, i una d’elles s’hi ha acostat.

Els agents han localitzat un home que coincidia amb la descripció facilitada pel testimoni al carrer Poetessa Caparà, amb el carrer de Girona. En procedir a la seva identificació, els agents han comprovat que li constaven requeriments per robatori. El testimoni ha acudit fins al lloc per fer el reconeixement visual del sospitós i ha confirmat que era l’autor dels fets. L’home ha estat detingut i traslladat a la prefectura.

Enxampats amb més de 3 quilos d’haixix i 1.000 euros en efectiu

La Policia Municipal de Terrassa també ha informat que el dilluns va enxampar dues persones que duien a sobre més de 3 quilograms de substàncies estupefaents i més de 1.000 euros. Els fets van tenir lloc a tres quarts d’una de la matinada a l’avinguda del Vallès. Dues dotacions de la Policia Municipal que es trobaven fent vigilància preventiva van observar com tres persones que hi havien al costat d’un vehicle fugien corrents en adonar-se de la seva presència. Els agents van interceptar dos dels fugitius.

Un d’ells va tirar a terra una bossa amb la intenció de desfer-se d’ella. A l’interior hi havia set porcions d’haixix preparades per a la seva distribució, i ha dins del vehicles hi havia diverses porcions més, sent el pes total de la droga localitzada de 3.684 grams

Finalment, en fer l’escorcoll dels dos sospitosos, els agents van trobar 1.030 euros en efectiu. Tots dos sospitosos van ser detinguts i traslladats a les dependències policials, passant a disposició judicial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa