MónTerrassa
Detenen un home amb un requeriment judicial en un control de pas

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut aquesta matinada un home que tenia un requeriment judicial pendent. Els agents han enxampat l’individu en un control de pas al carrer d’Arquimedes, i en comprovar les seves dades, s’han adonat que tenia una ordre de detenció en vigor. A més a més, no disposava de permís de conduir, segons informen.

Els fets han tingut lloc quan passaven cinc minuts de la una en punt d’aquesta matinada de divendres, dia 26 de maig, al carrer d’Arquimedes, al barri de Ca n’Aurell de Terrassa. Els agents es trobaven fent un control de pas de vehicles al carrer d’Arquimedes quan han aturat el vehicle de l’home, i després de comprovar les seves dades al sistema d’informació policial, han detectat que tenia un requeriment judicial pendent per part d’un Jutjat de Madrid.

Així doncs, ha estat detingut i traslladat a dependències policials. Els agents policials han comprovat que l’individu no disposa de permís de conduir, quedant denunciat també per aquest motiu.

Un altre detingut amb un requeriment judicial pendent a Terrassa

Aquesta no és la primera vegada aquesta darrera setmana que la Policia Municipal de Terrassa deté una persona amb un requeriment judicial pendent. Agents també van detenir la setmana passada una persona amb un requeriment judicial per un delicte d’estafa. Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de set de la tarda del passat dissabte, dia 20 de maig.

L’home es va presentar a les dependències policials perquè volia presentar una denúncia per pèrdua d’objectes, però fer les comprovacions pertinents al sistema d’informació policial, els agents es van adonar que li constava una ordre de detenció vigent. Concretament, li constava un requeriment judicial pendent per part del Jutjat d’Instrucció número 13 de Sevilla per un delicte d’estafa. Així doncs, l’home va acabar detingut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa