MónTerrassa
Detingut el presumpte autor d’un intent d’atropellament a diverses persones a Vacarisses
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta tarda un jove de 20 anys com a presumpte autor d’un intent d’atropellament a diverses persones aquesta matinada a Vacarisses. Els Mossos han expressat en un comunicat que es tracta d’un noi de nacionalitat espanyola de 20 anys, i que ha estat detingut “com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit, atemptat a agents de l’autoritat i lesions després d’un intent d’atropellament aquesta matinada a Vacarisses”.

Aquest intent d’atropellament ha tingut lloc a la localitat del Vallès prop de les 5:00h de la matinada, i ha deixat ferides a diverses persones que estaven celebrant la festa major de Vacarisses. Però l’atropellament no ha estat l’únic accident de la nit, sinó que la situació s’ha agreujat encara més quan, just després de l’atropellament, s’han iniciat diversos altercats entre alguns joves i la policia. Una baralla que ha acabat amb tres agents de Mossos d’Esquadra ferits i quatre detinguts.

Relat dels fets

Al voltant de les 5:00h de la matinada d’aquest dissabte, la Policia Local de Vacarisses ha tingut coneixement d’un intent d’atropellament per part d’un cotxe a diverses persones. Aquest fet ha tingut lloc en una zona pròxima on s’havia celebrat un concert en el marc de la festa major de la localitat.

Mentre els agents estaven assistint les persones que havien resultat ferides, s’han iniciat diversos altercats entre persones que es trobaven al voltant de l’incident i les patrulles policials, el que ha implicat que la policia requerís de reforç policial d’agents de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Terrassa. Quan aquests han arribat, han estat rebuts per diverses persones en actitud agressiva, i degut a aquest atac, tres agents del cos de Mossos d’Esquadra han resultat ferits lleus. Amb l’ajut de la Policia Local de Vacarisses, s’ha pogut detenir quatre de les persones implicades en aquests fets. Segons afirmen els Mossos, els quatre joves detinguts per atemptat a agents de l’autoritat i lesions també son de nacionalitat espanyola i d’edats compreses entre 22 i 27 anys.

Fruit de la investigació iniciada arran dels fets, aquesta tarda els Mossos d’Esquadra han pogut detenir el presumpte conductor del vehicle.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa