MónTerrassa
Detingut per robar diversos objectes de dins de cotxes aparcats a Terrassa
  • CA

A les 2.30h d’aquest divendres a la matinada, un particular ha informat a una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa que circulava per la carretera de Montcada, a l’alçada del carrer de Sant Damià, que un individu intentava obrir diversos vehicles estacionats en un solar del carrer de Sant Damià. El testimoni també ha facilitat als agents les característiques físiques d’aquesta persona.

Una vegada al lloc, els agents han localitzat l’individu al costat d’un vehicle i aquest, en veure’s descobert, s’ha intentat amagar entre els vehicles estacionats per, seguidament, sortir corrents en direcció a l’avinguda del Vallès. Els agents l’han seguit i han vist com llençava una cartera al terra de forma deliberada. Els agents han recollit la cartera, que contenia documentació d’una furgoneta que hi havia aparcada al descampat i que havia estat manipulada.

Des de la seu policial, s’ha contactat amb el titular de la documentació de la cartera, que ha confirmat ser el conductor habitual de la furgoneta i que la cartera sempre la deixa a l’interior de la guantera. S’ha detingut l’individu i se l’ha traslladat a les dependències policials, on s’han iniciat diligències contra ell per estat implicat en un delicte de robatori amb força a l’interior d’un vehicle.

En ser escorcollat, se li han trobat a les butxaques diferents objectes presumptament sostrets d’altres vehicles, com un telèfon mòbil, unes ulleres de sol, una targeta bancària, entre d’altres, que han quedat dipositats fins a esbrinar la seva procedència i els seus propietaris.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa