MónTerrassa
Detingut a la N-121-A a Navarra un lladre de pisos de Terrassa
  • CA
Policia Foral de Navarra
Policia Foral de Navarra | Europa Press

!--akiadsense-->

La Policia Foral de Navarra ha detingut durant un control rutinari a la N-121-A, a l’altura de Sunbilla, un ciutadà kosovar sobre el qual pesava una requisitòria de detenció d’un jutjat de Terrasa per delictes de robatoris a interior d’habitatges.

Segons ha informat la policia, els agents van donar l’alto a un vehicle en el qual viatjaven dos homes de nacionalitat kosovar sobre els quals figuraven nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni a diferents llocs d’Espanya, fonamentalment robatoris.

Sobre un d’ells pesava una requisitòria de detenció d’un jutjat de Terrasa (Barcelona) per delictes de robatoris a interior d’habitatges, per la qual cosa va ser detingut i traslladat a les dependències policials. La Brigada de Policia Judicial Nord de la Policia Foral es va encarregar de dur a terme les diligències.

En el mateix control, un veí de Barcelona de 43 anys va ser notificat amb un expedient per dur dins el vehicle una barra metàl·lica l’empunyadura de la qual corresponia amb un ganivet de cuina. També disposava d’un element de subjecció per utilitzar-la com una arma defensiva.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa