MónTerrassa
Detingut un home que transportava més de 15 kg de marihuana dins una furgoneta
  • CA
Marihuana
Marihuana comissada | Mossos

!--akiadsense-->

Els Mossos d’Esquadra de Premià de Mar i de Mataró juntament amb agents de la Policia Local de Cabrera de Mar van detenir el dia 6 de setembre un home de 28 anys i nacionalitat espanyola i veí de Terrassa com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública en la seva vessant de tràfic de drogues.

El fets es van produir pels volts de les 16.00, quan els agents estaven realitzant un control preventiu a la sortida de l’autopista. Un conductor els va alertar que una furgoneta estava fent marxa enrere per tornar a l’autopista, els agents hi van anar corrents i la van veure.

Ràpidament els agents van aturar la furgoneta per tal que no s’escapolís i van identificar el seu conductor. Dins del vehicle es van localitzar i intervenir deu bosses de plàstic precintades que contenien més de 15 kg de cabdells de marihuana per una valor aproximat de 20.000 euros en el mercat il·legal. També es van intervenir prop de 350 g d’haixix i 340 euros en efectiu que portava el detingut, presumptament de la venda d’estupefaents.

El 7 de setembre el detingut va passar a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Mataró, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa