MónTerrassa
Detingut un home en ser enxampat venent droga de matinada a Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut un home després d’enxampar-lo venent droga al barri d’Ègara la matinada d’aquest passat diumenge, és a dir, la nit de Cap d’Any. Agents van enxampar dues persones fent una presumpta compra-venda i van trobar haixix en possessió d’un d’ells, motiu pel qual va quedar detingut.

Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de dues de la matinada de la nit de Cap d’Any (la nit del 31 de desembre a l’1 de gener) al carrer de Còrdova. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa que es trobava fent patrullatge va observar dues persones fent una presumpta compra-venda de substàncies estupefaents.

Els agents es van apropar a les dues persones i les van identificar. Seguidament, van procedir a escorcollar-los, i van trobar a un d’ells una bossa amb diverses peces de haixix.

Però l’altra persona identificada va manifestar als agents que ell havia refusat les substàncies que l’intentava vendre. Envers els indicis i el testimoni que aquest va donar, els agents van detenir l’home que contenia el haixix per un presumpte delicte de salut pública per tràfic de drogues.

Agredeix un agent i li troben droga al damunt

La Policia Municipal de Terrassa també va detenir una altra persona ahir diumenge 1 de gener en trobar-li dues peces d’haixix i una arma blanca al damunt, a més d’agredir un agent policial.

Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa va observar un vehicle amb dos ocupants que circulava pel carrer sense presentar l’etiqueta de l’ITV. La policia va fer aturar el vehicle i van notar que “es desprenia del vehicle una forta olor, presumptament a marihuana”.

Una patrulla de suport va escorcollar el vehicle, i va ser en aquest moment quan la conductora i l’acompanyant van agredir l’agent de policia. Ambdues persones van quedar detingudes. En escorcollar-les, van trobar que la conductora duia al damunt haixix i una arma blanca tipus navalla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa