MónTerrassa
Detingut per encastar un vehicle a l’aparador d’una benzinera
  • CA

Una dotació de la Policia Municipal que es trobava realitzant vigilància al passeig del Vint-i-dos de Juliol, va observar la matinada de diumenge, a les 3:06h, com dues persones que circulaven en un vehicle l’encastaven contra l’aparador de l’establiment d’una benzinera. Aquestes dues persones, en veure la presència policial, van sortir corrents del vehicle i van fugir corrent del lloc. Els agents van iniciar una persecució, interceptant a un dels fugits al carrer de Sant Gaietà, amb el passeig del Vint-i-dos de Juliol, i va quedar detingut per un delicte de robatori amb força. A més, els agents van comprovar que el vehicle constava com a sostret i van contactar amb la propietària per poder realitzar els tràmits pertinents.

Més succesos

El divendres al matí, el carrer d’Emili Badiella va quedar tallat per la col·lisió de dos vehicles. El 112 va informar divendres, a les 11.37 h, d’un accident de trànsit al carrer d’Emili Badiella, amb el carrer de Catalunya. Una dotació de la Policia Municipal va comprovar que havia tingut lloc una col·lisió entre dos vehicles i que aquests estaven ocupant la via, però no hi havia ferits. Els agents van tallar el carrer i van realitzar tasques de regulació del trànsit fins que va arribar la grua municipal per retirar els vehicles.

Dues persones que circulaven en un mateix VMP van resultar ferides aquest dissabte a la tarda, després de caure fortuïtament. Una trucada va informar dissabte, a les 18:15h, de la caiguda fortuïta de dues persones que anaven en patinet elèctric pel carrer de Josep-Vicenç Foix, amb el passeig del Vint-i-dos de Juliol. Fins al lloc va acudir una dotació de la Policia Municipal i va comprovar que les dues persones havien resultat ferides. Una ambulància les va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Els agents van denunciar a la propietària del patinet per circular dues persones a sobre d’un vehicle de mobilitat personal (VMP).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa