MónTerrassa
Detingut en demanar ajuda a la Policia de Terrassa després de cometre diversos robatoris
  • CA

No tothom serveix per ser lladre. A més de tenir certa habilitat per cometre el delicte i per no ser enxampat després, cal tenir poca consciència i moral. Aquest no és el cas del veí de Terrassa que aquest dimecres a la matinada, quan passaven pocs minuts de dos quarts de quatre, va decidir aturar una patrulla d’agents de la Policia Municipal de Terrassa que feia ronda al carrer Ciudad Real, al barri de Les Arenes-Grípia-Can Montllor. No podia més. El malestar que tenia era insuportable i havia de posar-hi remei.

Així que aquest home, en un estat notablement alterat, va apropar-se als agents i els va dir que necessitava atenció mèdica, i que, si us plau, cridessin a una ambulància del SEM. Davant d’aquesta petició, la policia va començar a fer-li preguntes, per esbrinar què estava passant. Va ser així com el lladre va acabar confessant. Ja una mica més calmat va explicar que ell, juntament amb tres persones més, estaven cometent diversos robatoris amb força a la zona.

Dels nervis que tenia per la situació en què s’havia vist embolicat es trobava malament. Aquestes van ser les paraules que els va manifestar. Els robatoris li estaven provocant una “indisposició” i necessitava assistència. Va ser així com, per ser més creïble i perquè veiessin que estava dient la veritat, va decidir mostrar-los on tenia amagat el botí. La patrulla i l’individu van caminar uns metres més enllà, on hi havia un contenidor. Allà van poder veure que hi havia tot un seguit d’eines per cometre els robatoris a l’interior de vehicles estacionats. A més, els va indicar fins i tot el lloc on els havia produït: en un pàrquing situat al parc de Gernika, també del mateix barri.

Un cop fetes les comprovacions, la Policia Municipal va procedir a arrestar l’home i a traslladar-lo a les dependències policials per prendre-li declaració i posar-lo a disposició de la justícia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa