MónTerrassa
Detingut quan volia atracar per tercera vegada al mateix bar

Els Mossos d’Esquadra ha detingut un home quan volia atracar per tercera vegada al mateix bar de Sabadell, la cocapital del Vallès Occidental. Arran de la primera denúncia dels dos fets anteriors, es va preparar un dispositiu de vigilància per interceptar el presumpte autor dels fets.

Agents dels Mossos van detenir, el 21 d’octubre de 2022, un home de 54 anys com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb violència i intimidació.

Dos dels fets van passar el 13 i el 17 d’octubre, a quarts de sis del matí en ambdós casos, quan un home tapat amb passamuntanyes va entrar a un bar de Sabadell i, mostrant una arma, va reclamar al treballador que li donés els diners de la caixa enregistradora. Arran d’aquests robatoris, van fer un dispositiu de vigilància a prop del local. Va ser el 21 d’octubre a la mateixa hora quan es va produir el tercer fet. L’home, d’igual manera, va entrar al bar i va reclamar els diners de la caixa.

Just a la sortida del bar els agents el van interceptar i se li va trobar l’arma que havia utilitzat en els atracaments, una pistola d’aire comprimit. L’home va quedar detingut per tres delictes de robatori amb violència i intimidació. El 23 d’octubre va passar a disposició judicial del jutjat en funcions de guàrdia de Sabadell, on es va decretar llibertat amb càrrecs per al detingut.

Intercepten a Sabadell 66 quilos de cocaïna amagats en maquinaria industrial

La Guàrdia Civil, la Policia Nacional i el Servei de Vigilància Duanera de l’Agència Tributària han interceptat més de 66 quilos de cocaïnes que anaven a ser introduïts a Espanya ocults en maquinària industrial. L’operació s’ha desenvolupat a Algeciras, Barcelona i Almeria i ha acabat amb la detenció de sis persones a Sabadell, una a Barcelona i una a El Ejido. El modus operandi de l’organització consistia en comprar màquines industrials al Perú, on varies persones amb coneixements mecànics habilitaven compartiments ocults per amagar la droga i posteriorment enviar-la a Espanya per via marítima. A principis d’abril, els agents van detectar l’arribada al port d’Algeciras d’un contenidor sospitós d’amagar droga.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa