MónTerrassa
Un detingut acusat d’amenaçar un porter de discoteca amb una navalla

Un jove va ser detingut aquest passat dissabte, 27 de novembre, acusat d’amenaçar amb un ganivet uns vigilants de seguretat d’una discoteca ubicada al carrer de la Rasa, de Terrassa. Segons fonts policials han explicat a Món Terrassa, una patrulla dels Mossos d’Esquadra va ser alertada de matinada perquè s’estava produint una baralla a la Rambla d’Ègara amb Rasa. Quan van arribar al lloc indicat, van veure com un grup d’homes tenien reduït a terra un jove.

Preguntats pel que havia succeït, un d’ells va explicar a la patrulla policial que el noi, de 20 anys, s’havia presentat a la porta de la discoteca, cap a la una de la matinada, volent entrar al local. El vigilant de seguretat li va dir que estava tancada i que no hi podia entrar. Segons el seu testimoni, el jove el va començar a cridar, insultar i amenaçar, i “fins i tot va arribar a treure una navalla”. Va ser així quan van aparèixer els reforços i el noi va escapar. El van perseguir i el van aturar a la Rambla, on el tenien immobilitzat.

Segons recull l’informe policial, el noi es mostrava “molt agitat”, i “es va intentar parlar amb ell però no col·laborava”. Va ser per això i davant l’explicació del vigilant de seguretat que van procedir a detenir-lo. Abans però, el jove va requerir assistència mèdica ja que “presentava diverses contusions i un trau al cap”. El jove va ser arrestat acusat d’un presumpte delicte d’amenaces amb arma blanca.

La versió de la família del jove acusat

Aquesta versió però difereix de la que presenta el jove acusat. Segons ha manifestat la família a Món Terrassa, l’origen de la discussió afirmen que hauria estat una de ben diferent. El noi va passar per davant del local i sense intenció va mirar un dels guardes de seguretat. Afirma que el vigilant se li va dirigir amb una increpació i que ell si va tornar. Així va començar un intercanvi d’insults al mig del carrer. En cap moment diu que hi va haver armes pel mig. Explica que ni tan sols volia entrar al local que només passava per allà. En veure que començaven a sortir d’altres vigilants, va començar a córrer però el van enxampar. Diu que eren sis contra un, i que només va intentar escapar-se. Com a resultat de la baralla, va acabar “amb sis grapes al cap i la cara deformada”, a més de ser detingut. La família lamenta la imatge que s’està donant del jove i acusa els vigilants de ser els autors de l’agressió.

Aquest dimecres, se celebrarà el judici en què el jutge dictaminarà si acusa el jove del delicte imputat o l’absol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa