MónTerrassa
Detenen tres menors per robar al Mercat de la Independència de Terrassa
  • CA
Parada del Mercat de la Independència tancada per vacances | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres menors per robar en tres ocasions al Mercat de la Independència, un mercat municipal de Terrassa. Els agents van efectuar les detencions el passat 8 d’agost després de comprovar les imatges de les càmeres de seguretat que hi ha al mercat i veure els fets que havien succeït les nits dels dies 22, 23 i 24 de juliol.

Segons la policia, els autors van forçar la porta d’accés principal del mercat i més d’una trentena de parades, on van manipular i forçar diferents màquines registradores per emportar-se els diners. A les parades afectades es van trobar un gran nombre d’empremtes i petjades dels autors. La quantitat dels diners robats i els danys encara estan per determinar, ja que moltes parades es troben tancades per vacances i no s’ha pogut contactar amb els titulars.

El 30 de juliol dos dels menors detinguts ja van ser detinguts in fraganti quan tornaven a fer el mateix al mercat. Fiscalia de Menors va ordenar la posada en llibertat dels menors i lliurament als seus corresponents tutors legals.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pepo a agost 16, 2017 | 23:13
    Pepo agost 16, 2017 | 23:13
    I ja està? Ara faran una festa per donar-los un premi? Estem creant monstres. Avís a navegants. Amb 20 anys aquests ja hauran pelat algú. Però és igual no actuem, deixem als joves esplaiar-se.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa