MónTerrassa
Detenen l’autor del tiroteig que ha provocat dos ferits a Terrassa
  • CA
Mossos d’Esquadra s’han repartit pel barri | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Terrassa com a presumpte autor d’un tiroteig aquest dilluns al migdia al barri de Torre-sana de la localitat. La policia l’ha arrestat per un delicte de temptativa d’homicidi i per tinença il·lícita d’armes. Segons fonts properes a la investigació, els fets s’han produït al voltant de tres quarts d’una quan per motius que es desconeixen s’ha iniciat una disputa amb armes de foc a la confluència dels carrers Ourense amb Saragossa de la població. Com a conseqüència del tiroteig, han resultat ferits dos homes que han estat traslladats a l’Hospital Mútua de Terrassa. Els Mossos d’Esquadra han iniciat una investigació per aclarir les causes de la baralla i han acordonat diversos carrers del barri amb l’objectiu de detenir l’autor dels fets. Finalment la policia ha arrestat el presumpte agressor en una altra localitat, on hauria fugit.

Segons han explicat diversos veïns de la zona, els tres homes haurien estat discutint de forma acalorada a l’interior d’un bar ubicat al carrer Saragossa del barri de Torre-sana de Terrassa. Després, el detingut hauria marxat i les dues víctimes, d’ètnia gitana, s’haurien quedat a l’exterior de l’establiment, asseguts en un banc proper a l’escola pública Roser Capdevila. Uns minuts més tard l’arrestat hauria tornat al lloc dels fets i hauria disparat els dos homes, que han estat traslladats a l’Hospital Mútua de Terrassa.

Els veïns asseguren que els tres homes “estan relacionats amb el consum de drogues”, per la qual cosa han apuntat que aquest podria ser l’origen de la disputa. Amb tot, la policia no ha confirmat aquest extrem i ha remarcat que la investigació segueix oberta.

Tiroteig a Torre-sana de Terrassa | 23

!--akiadsense-->

GALERIA DE FOTOGRAFIES DE L’OPERATIU POLICIAL

Es dona la circumstància que en el moment en què ha tingut lloc el tiroteig hi havia diversos infants al pati de l’escola Roser Capdevila.

Els Mossos d’Esquadra han acordonat els voltants dels carrers Segovia, Sant Andreu i Camí dels Monjos -on resideix el detingut -, i diversos agents s’han desplaçat fins la zona amb l’objectiu de detenir el presumpte agressor, ja que inicialment la policia ha cregut que l’home estava a l’interior de casa seva. Diversos agents del Grup d’Especial Intervenció (GEI) de la policia s’han mobilitzat fins la ciutat vallesana per intervenir però finalment s’ha detingut l’individu en un altre municipi. La policia l’ha arrestat per un delicte de temptativa d’homicidi i per tinença il·lícita d’armes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa