MónTerrassa
Detenen un conductor infractor amb ordre de detenció i ingrés a presó pendent
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va detenir ahir a la tarda un home amb una ordre de detenció i ingrés a presó pendent mentre conduia per la rambla Francesc Macià. Dues unitats de la Policia Municipal de Terrassa van veure ahir a les 19:48h, mentre duien a terme un control preventiu, un vehicle que feia una conducció erràtica per la rambla de Francesc Macià amb la plaça de l’Aigua. Els agents van aturar el cotxe i van identificar als dos viatgers i al conductor. En identificar el condductor van adonar-se que li constava una ordre de detenció i ingrés a presó.

Les patrulles van comunicar al conductor els motius de la seva detenció i el van traslladar a les dependències policials. També van comprovar que a l’historial de l’home detingut constava la pèrdua del permís de conducció, motiu pel qual se li va instruir una denúncia per un delicte contra la seguretat vial.

Més successos

La Policia Municipal va detenir ahir un home després de trobar marihuana sota el seient del seu vehicle. A les 20:04h d’ahir a la tarda, una patrulla de la Policia Municipal va veure un vehicle que circulava sense la placa davantera per l’avinguda de Santa Eulàlia, amb el carrer de Bosch i Gimpera. Els agents policials van fer aturar el vehicle, on hi viatjaven un conductor i un acompanyant, i en aquell precís moment van notar una olormolt forta a marihuana. Seguidament, la patrulla va escorcollar el cotxe, on va trobar una bossa amb 124,3 grams d’una substància que semblava marihuana. Aquesta bossa es trobava amagada sota del seient de l’acompanyant. D’aquesta manera, els agents van procedir a la detenció de l’acompanyant, que va manifestar que la substància era seva. El detingut va ser traslladat al dipòsit de detinguts i se li van obrir diligències penals per un delicte contra la salut pública.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa