MónTerrassa
Cop al tràfic de drogues a Terrassa: operació al Milton Convention

L’edifici del Milton Convention, al carrer Sant Cosme, al barri de Ca n’Anglada de Terrassa, ha estat el protagonista d’una actuació policia conjunta relacionada amb el tràfic de drogues aquesta tarda de dimarts, 24 d’agost. Policia Nacional i Guàrdia Civil, de forma coordinada, han actuat a l’interior de l’emblemàtica sala de festes i restaurant.

Segons ha pogut confirmar Món Terrassa de fonts policials, els agents hi haurien localitzat una gran plantació de marihuana al soterrani. Es tracta d’un operatiu “contra el crim organitzat, en concret, contra el tràfic de drogues de marihuana”. La investigació continua oberta i sota secret de sumari, motiu pel qual no han trascendit més detalls. Sembla que el propietari de tota la vida, que havia iniciat el negoci a principis dels anys 80, feia uns dos anys que havia traspassat el negoci.

La Policia Municipal de Terrassa va ser requerida per la Guardia Civil per a tasques de suport, en concret per a la regulació del trànsit a la zona. Per això es va realitzar un tall de trànsit del carrer Mare de Déu dels Socors a l’alçada de Mare de Déu del Mar, així com el tram comprès entre Mare de Déu de l’Esperança i Verge de les Neus.

El compte d’Instagram BCNLegends ha captat el moment en què els agents retiraven múltiples bosses de dins:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa