MónTerrassa
Desmantellen dues plantacions de marihuana en dos habitatges ocupats a Terrassa
Plantació de marihuana descoberta
Plantació de marihuana descoberta | Policia Nacional

!--akiadsense-->

La Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local de Terrassa, ha desmantellat dues plantacions de marihuana en dos habitatges ocupats del municipi. Estaven controlades per organitzacions criminals dedicades al cultiu i distribució d’aquesta droga. Estaven a una distància d’un quilòmetre però no tenien relació entre elles. En total hi ha tres detinguts, tots amb antecedents per fets similars: un pare i un fill en un dels casos i una tercera persona en la segona plantació. En total s’han intervingut 2.677 plantes, així com eines i maquinària per cultivar-les i mantenir-les.

Al pare i al fill se’ls acusa de delicte contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i pertinença a organització criminal. A l’altra persona se li atribueixen els dos primers delictes. En els dos casos s’obtenia aigua i llum de forma fraudulenta, amb el consegüent risc de sobrecàrrega i incendi per als habitatges de l’entorn.

En el primer cas, el pare i el fill formaven un clan familiar que ocupava immobles i instal·lava plantacions. En aquest registre s’hi van trobar 1.672 plantes, una pistola d’aire comprimit, tres armes blanques, 1.100 euros en efectiu i maquinària i eines per al cultiu.

En la segona plantació, el detingut, de nacionalitat dominicana, vigilava i mantenia la plantació a canvi de 4.000 euros al mes. No marxava mai per evitar robatoris d’altres bandes. Li portaven el menjar altres membres del seu grup. En el registre es van intervenir 850 plantes i material elèctric.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa