MónTerrassa
Una desena d’avisos per les fortes ratxes de vent a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut una desena d’avisos per les fortes ratxes de vent que han tingut lloc a Terrassa al llarg del dia d’avui. Les alertes s’han concentrat sobretot al matí, quan les ratxes de vent han arribat als 66 km/h en alguns punts de la ciutat, segons informa Ègara Meteo. En total, els Bombers han realitzat nou serveis a la ciutat, la majoria per revisar o assegurar elements a punt de caure.

Una desena d’avisos al llarg de tot el matí

El primer servei ha tingut lloc prop d’un quart de deu del matí a la plaça del Triomf per una terrassa d’un pis on hi havia elements que podien caure, segons informen a Món Terrassa. Al cap d’un quart d’hora, han dut a terme un servei al sostre d’una gasolinera situada a l’avinguda de Madrid, a tocar del carrer de la Rioja, per una part d’una teulada que s’aixecava. També han assegurat una creu d’una farmàcia a punt de caure a la carretera de Montcada, a tocar del Passatge de Pere Comerma, i han assegurat una uralita d’un cinquè pis del carrer del Doctor Salvà a punt de caure.

A un quart de dotze, els Bombers han retirat una barra de ferro per perill de caiguda al carrer de Murillo, i cinc minuts més tard, s’ha dut a terme un sanejament d’un balcó al carrer de Ramon y Cajal. Ja a dos quarts d’una, s’han dirigit fins a l’avinguda de Jaume I, a tocar de la plaça del monument de la Dona Treballadora, per una branca gran d’un arbre que havia caigut a la via pública. També han revisat una teulada de plàstic en una galeria d’un habitatge al carrer de Ferran Canyameres i han retirat la lona d’una altra teulada al carrer de Ciudad Real.

Activada la fase d’Alerta del Pla Especial d’Emergències per risc de vent

Segons informen els Bombers, cap persona ha resultat ferida. Protecció Civil de la Generalitat ja va activar la fase d’Alerta del Pla Especial d’Emergències per risc de vent a Catalunya VENTCAT davant la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) d’un episodi amb fortes ratxes de vent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa