MónTerrassa
Una desena d’avisos pel fort vent en les últimes hores a Terrassa
  • CA

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre una desena d’avisos pel fort vent al llarg del dia d’ahir a Terrassa. D’aquests deu avisos, es dur a terme set serveis. Totes les actuacions es concentren al matí, quan les ratxes de vent van ser més fortes. Segons Egara Meteo, en algun punts de la ciutat es superar els 70 km/h de vent.

Els primers avisos i serveis van arribar a primera hora del matí. Quan faltaven alguns minuts per les set en punt del matí, a les 6:51h concretament, es va rebre l’avís d’una uralita que es va desprendre al carrer d’Àngel Guimerà, a tocar amb el carrer Colon. Una dotació es va dirigir fins al lloc per comprovar que no hi hagués cap perill.

Ja cap a les deu en punt del matí, a les 9:59h, un vidre d’una nau va estar a punt de caure al carrer de Pare Llaurador, a tocar del carrer de Santa Maria de Mazzarello. Els Bombers també hi van anar amb una dotació. Un quart d’hora més tard, concretament a les 10:14h, també van activar una altre dotació per una branca d’un gran arbre que estava a punt de caure al carrer de Cervera; i una altra dotació es va desplaçar uns minuts més tard fins al carrer de Menendez i Pelayo per una xapa metàl·lica que també estava a punt de caure.

Cauen branques d’un arbre damunt de dos vehicles

Un dels incidents que va comportar danys va ser la caiguda d’unes branques d’un arbre al carrer de l’Ancianitat, que van caure just al damunt de dos vehicles que van quedar afectats. Els Bombers hi van acudir a les 10:50h amb una dotació per tal de dur les tasques de retirar les branques.

Es trenca parcialment un sostre d’una nau

Una hora més tard, van rebre un altre avís d’un incident que també va comportar danys: El trencament parcial d’un sostre d’una nau al carrer de la Castellassa. Els Bombers de la Generalitat també hi van acudir amb una dotació per comprovar que no hi hagués cap perill que el sostre acabés caient per complet. Finalment, també van actuar per unes planxes de metacrilat en un celobert que s’havien desprès al passeig de Compte d’Ègara.

Ja cap a la tarda, el vent va anar de baixada tot i que encara hi va haver algun cop fort. Els Bombers no van dur a terme cap actuació al llarg de la tarda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa