MónTerrassa
Denunciats propietari i clientela d’un bar de Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va denunciar set persones que es trobaven la matinada de diumenge, a la 1.40h, a l’interior d’un bar al carrer de Pi i Margall. Els agents van ser alertats pel veïnat, que es queixava del soroll, i van trobar l’establiment a ple rendiment. Es va realitzar denúncia al propietari del bar per incompliment de l’horari establert i a la clientela per molèsties al veïnat.

Durant la matinada de dissabte a diumenge, a la 1.26h, una patrulla va observar un vehicle circulant de manera erràtica per la plaça de l’Aigua. En aturar-lo, van observar que el seu conductor presentava signes de trobar-se en estat etílic i li van fer la prova d’alcoholèmia, que va donar un resultat positiu de 0,53 mg/L d’aire expirat. Les següent proves evidencials que se li van realitzar a la central van donar com a resultat 0,56 i 0,52 mg/L. Un conductor habilitat es va fer càrrec del vehicle.

Una altra persona va ser denunciada per conduir sota els efectes de l’alcohol durant la matinada de diumenge a dilluns, a les 3.55h. Els agents van aturar-la quan circulava per la carretera de Martorell i, en fer-li el test, va donar com a resultat 0,62 mg/L. Les proves evidencials que se li van fer a Prefectura van resultar de 0,60 i 0,58 mg/L. La conductora viatjava amb acompanyant, que va ser denunciat per increpar i insultar els agents. Finalment, un conductor habilitat es va fer càrrec del vehicle.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa