MónTerrassa
Denunciats per dur una arma blanca i haixix al damunt a Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va denunciar un grup de persones que estaven ocasionant molèsties i inseguretat ahir dimecres a la nit al barri de Sant Pere de Terrassa. Els agents van denunciar les cinc persones del grup, però, dues d’elles van quedar doblement denunciades per dur haixix i una arma blanca a sobre, segons informa la policia.

Els fets van tenir lloc prop de les nou de la nit d’ahir dimecres, dia 11 de gener, a la plaça del Triomf. La Policia Municipal va rebre una trucada que els informava de la presència d’un grup de persones que estaven consumint begudes alcohòliques i fumant substàncies estupefaents a la via pública, i que, a més a més, “causaven molèsties i inseguretat” als veïns i veïnes de la zona.

En rebre aquest avís, dues patrulles de la Policia Municipal es van desplaçar fins al lloc indicat, comprovant que, efectivament, estaven bevent alcohol i fumant estupefaents. Així doncs, van denunciar a les cinc persones del grup per aquest motiu.

Acte seguit, van procedir a escorcollar-les. En una de les persones, els agents van trobar una peça d’1,3 g d’haixix, mentre que a un altre li van sostreure una arma blanca, de tal manera que tots dos van quedar doblement denunciats.

Tres vehicles danyats i un individu enxampat amb una rajola “per comissionar el delicte”

La Policia Municipal de Terrassa també ha actuat de matinada al barri de Sant Pere de Terrassa per robatoris a tres vehicles. Agents han trobat tres vehicles amb els vidres trencats i l’interior remogut, i al costat d’un d’aquests cotxes, han enxampat un individu. A més a més, just al costat hi havia una rajola de porcellana, que segons informen, “hauria fet servir per comissionar el delicte”. L’home ha quedat detingut per delicte de robatori a l’interior de vehicle i ha estat traslladat a les dependències policials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa