La Policia Municipal de Terrassa va denunciar aquest dijous, 30 de setembre, dos conductors per al mateix motiu: no tenir carnet de conduir. El primer cas va tenir lloc pocs minuts abans de tres quarts de nou del vespre, al carrer Ordal, al barri de Les Arenes-La Grípia-Can Montllor de Terrassa. Una patrulla va observar un vehicle que es trobava estacionat de manera irregular davant d’un gual senyalitzat.

Els agents van acostar-se al vehicle i van poder veure que a dins s’hi trobava un conductor, però que no estava en plenes facultats. Com que semblava trobar-se sota els efectes de l’alcohol, es va procedir a fer-li la prova d’alcoholèmia. El resultat no va deixar lloc a dubtes: va ser positiu amb 1,18 mg/l. Recordem que el límit legal se situa en 0,25 mg/l. A més, la policia va comprovar també que l’home tenia fins a dues pèrdues de vigència del carnet de conduir, fet que l’inhabilitava per agafar el vehicle. Per aquest motiu, a més de confeccionar les denúncies pertinents, també es va procedir a immobilitzar el cotxe de forma preventiva.

Ebri i sense permís

Pocs minuts abans de les dotze de la mitjanit, una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va aturar un vehicle que circulava per l’avinguda del Vallès, amb el carrer del Periodista Grané, al barri de Sant Pere Nord. Els agents havien detectat que el conductor podria no trobar-se en plenes facultats per circular. Un cop identificat i veient l’estat en què es trobava, es va procedir a realizar-li la prova d’alcoholèmia. El conductor va donar positiu, amb resultats de 1,12mg/l en la prova estimativa i 1,11 mg/l en la segona prova. D’aquesta manera es va procedir a immobilitzar el vehicle. A més, quan es va comprovar la documentació que presentava, els agents van adonar-se que l’individu es trobava en el període de suspensió del carnet de conduir, i que encara no havia realitzat el curs de recuperació de punts.

Nou comentari